19 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir'den vergi borçları için ödeme kolaylığı!

Ordu Büyükşehir'den vergi borçları için ödeme kolaylığı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı 1. taksitten itibaren geçmişe yönelik emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, yol ve kaldırım harcamalarına katılım payı borçları olan mükellefler için ödeme kolaylığı sağlıyor




30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde Ordu Belediyesi’ne borcu olan mükellefler için Ordu Büyükşehir Belediyesi ödemelerde her türlü kolaylığı sağlıyor.


2014 yılı 1. taksitten itibaren geçmişe yönelik emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, yol ve kaldırım harcamalarına katılım payı, 30 Mart 2014 tarihinden önce Ordu Belediyesi döneminde tahakkuk edip ödenmeyen cezalar ve kira borçları olan mükelleflere ait borçların takip ve tahsili Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor.


Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, yerel seçimlerden sonra Ordu’da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Altınordu Belediyesi’nin de kurulduğu hatırlatılarak, mükelleflerin ödemeler konusunda tereddüte düştüğü hususlarla ilgili Gelir ve Takip Şube Müdürlüğü’nden bilgi alabilecekleri belirtildi.


ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR


Mükelleflerin borçları konusunda herhangi bir yaptırıma maruz kalmamaları için ödemeler konusunda her türlü kolaylığın sağlandığına dikkat çekilen açıklamada; “Mükelleflerimiz, ödemelerini Büyükşehir Belediyemizin merkez ve Durugöl yerleşkesinde bulunan veznelerimiz aracılığıyla nakit ödeme veya kredi kartı ödemesi şeklinde yapabilir. Ayrıca www.ordu.bel.tr internet sitemiz üzerinden de yine kredi kartları ile ödeme işlemlerini gerçekleştirebilir.


Taksitlendirme için anlaşmalı kredi kartı bulunan mükelleflerimiz, bir süreliğine komisyonsuz 5 taksit imkanından faydalanabilir. Banka havalesi yapmak isteyenler ise 666 52 23-24-25-26 numaralı telefondan ulaşabilecekleri Gelir Takip Şube Müdürlüğümüzden Büyükşehir Belediyesi’ne ait hesap numaralarını öğrenerek havale yapabilir. Ancak havale dekontunda ödeme yapanın adı ve soyadı, vergi kimlik numarası ve ödemenin konusunun mutlaka belirtilmesi gerekir”  denildi.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön