25 / 04 / 2024

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.



Ordu Fatsa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitler bir araya geldi. Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, öncülüğünde gerçekleşen toplantı da yapısal sorunlar konuşuldu. 


Kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler aldıklarını ve titiz çalışmalara imza attıklarını söyleyen Başkan Eroğlu,  "Bazı inşaat firmalarının hafriyatlarını dere yataklarına döktüğünü tespit ettik. Bunlarla ilgili cezai işlemlerimiz devam etmektedir. Bundan sonraki süreçte dere yataklarına hafriyat döküldüğünü tespit ettiğimiz takdirde Çevre Bakanlığına yazı yazarak ilgili firmaya daha ağır cezalar verilecek. Dere yataklarının kesinlikle doldurulmaması gerekiyor. Dere yataklarının doldurulması Fatsa ilçemiz için çok büyük bir risk. Çünkü dere yataklarına dökülen toprak stabil toprak olmadığı için dereleri doldurup taşkınlara sebep olabiliyor" diye konuştu. 



Fatsa Gazetesi


Geri Dön