26 / 04 / 2024

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.



 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kaymakamlık ve ilçe belediye binası önü olmak üzere iki ayrı bölüm halinde toplam 6 bin 974 metrekarelik üzerinde hayata geçirilen kent meydanının tamamlanmasıyla birlikte, Kabataş ilçesi modern bir sosyal yaşama alanına daha kavuşacak.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabataş halkına verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini söyleyerek, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kent Meydanı Projemizdeki çalışmaları tamamlayarak Kabataş ilçemize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Projemiz kapsamında, Hükümet Konağı ve ilçe belediye binası önündeki meydan zemini ve baskı beton kaldırım çalışmaları için toplam 1.500 m2 baskı beton kaldırım imalatı ve 2.350 m2 meydan zemini imalatı gerçekleştirdik; oturma grupları, çöp kovaları ve aydınlatma elemanlarını yerleştirdik. Hükümet Konağı önündeki kuru havuz imalatı, merpenlerin taş kaplaması ve ferforje korkuluk imalatlarını da tamamlayarak projemizi açılışa hazır hâle getirdik. Kabataş ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” 


 


Geri Dön