26 / 04 / 2024

Ordu Park AVM ile 130 milyon TL kira geliri!

Ordu Park AVM ile 130 milyon TL kira geliri!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje aşamasında olan Ordu Park AVM Projesi ile ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yeni yapılacak Ordu Park AVM Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdiklerini belirti. Yılmaz, "Ordu'nun yıllardır özlemle beklediği AVM Projesi, 175 milyon liraya mal olacak. Büyükşehrin kasasından hiç para çıkmadan yüklenici firma tarafından yapılacak. 30 yılın sonunda AVM, hem Büyükşehir Belediyemize kalacak hem de 130 milyon liralık kira geliri elde edilecek" diye konuştu.


Yılmaz,"AVM, her yıl 10 milyon kişinin ziyaret ağırlayacak. Ordu'nun dışında Samsun, Trabzon ve Giresun gibi illere de hizmet verecek" dedi. Başkan, "43 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak AVM, Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi ve bölgemizin göz bebeği olacak" şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında TOKİ'yle yapacakları 311 Konutluk Toplu Konut Projesi'nde de inşaatın hızla devam ettiğini kaydetti.



Hedef Halk


Geri Dön