24 / 04 / 2024

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.



Ordu Büyükşehir Belediyesi,  TOKİ  işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde eski kamyon garajında hayata geçirdiği 311 konutluk projede yerini almak isteyen vatandaşlar için ikinci defa satış ihalesi gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ihalede 13 dairenin satışı ihale usulüyle yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı İlhan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi’ne ait 116 dairenin 41’i 25 Aralık’ta yapılan ihalede satılmıştı. İkinci ihale ile Büyükşehir Belediyesine ait binaların yarısının satışı gerçekleşmiş oldu. Büyükşehir Belediyemiz ve halkımız için hayırlı olsun”  diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZDAN ÇOK GÜZEL TALEP OLDU”

Kredi oranlarının düşmesinin satışlara büyük katkı sağladığını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı İlhan Yılmaz, “Ordu’nun en güzel lokasyonuna sahip D-10 karayoluna yakın, çevre düzenlemesi yapılmış, çocuk oyun alanlarına sahip A sınıfı dairelerimiz için açık teklif usulüyle ihaleye çıktık.  25 Aralık’ta yapılan ihalede 41 dairenin satışını gerçekleştirmiştik. Bugün ise 13 dairenin satışı daha gerçekleşti. Vatandaşlarımızdan çok güzel talep oldu. Merkez bankasının kredi oranlarını 0,79’a düşürmesi ile bizim satışlarımızda patlama meydana geldi” diye konuştu.,

“BELEDİYEYE AİT DAİRELERİN YARISININ SATIŞI GERÇEKLEŞTİ”


Daha önceden de dairelerin ihaleye çıkarıldığını fakat 4 dairenin satışının yapılabildiğini dile getiren Yılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bereketi de satışlara yansıdı. Bu zamana kadar iki kez ihale edilerek 4 daire satışının yapıldığı konutların şimdi ise 54 tanesi satıldı. Böylece projede belediyeye ait binaların yarısını satmış olduk. Büyükşehir belediyemiz ve halkımız için hayırlı olsun” dedi.


Geri Dön