29 / 03 / 2024

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan “Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”nde çalışmalar sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Engin Tekintaş, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Ordu’nun en büyük camisi olan Ulu Cami’nin ihtişamını artıracak bir çalışma ortaya konulacak” diye konuştu.

ULU CAMİ’NİN İHTİŞAMI ARTACAK 

“Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”nde çalışmaların sürdüğünü belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, “Ordu’nun en büyük camisi olan Ulu Cami’nin ihtişamını daha da ortaya çıkaracak bir çalışmayı Büyükşehir Belediyesi olarak yürütüyoruz. Çalışmalar kapsamında otoparkın iç sıva, boya ve kepenk imalatı tamamlanırken merpen ve asansör alanının iç sıva, boya ve seramik imalatları devam ediyor. Ulu Cami Meydanı’nda taş döşeme ve yağmur suyu kanal imalatları ile meydanın kuzey kısmındaki kuru havuz ve montaj imalatları tamamlandı. Geriye kalan mekanik ve elektrik imalatları, oturma grupları, çocuk oyun alanı zemin döşemesi ve oyun grubu imalatları yapıldıktan sonra peyzaj çalışması gerçekleştirilerek proje hizmete sunulacak” dedi.

PROJE ALANI 6 BİN 277 METREKARE

Toplam 6 bin 277 metrekarelik alan içerisinde yer alan proje içerisinde çocuk oyun alanları, kuru havuz, yeşil alanlar, dinlenme alanları ve kamelyalar yer alacak. 


Geri Dön