26 / 04 / 2024

Ordu'daki 46 köprü onarılıyor!

Ordu'daki 46 köprü onarılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu ilinin muhtelif yerlerinde bulunan köprüler, yılların getirdiği yıpranmaların etkisinden kurtarılarak daha güvenli hale getiriliyor.




Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu ilinin muhtelif yerlerinde bulunan köprüler elden geçiriliyor.


Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen çalışmalar ile yaya ve taşıtlar için tehlikeli noktalarda kazalara karşı tedbir alınarak, can ve mal kaybının önlenmesi amaçlanıyor. Ordu’nun zorlu coğrafi koşullarında ulaşımın vazgeçilmezleri arasında yer alan köprüler, yılların getirdiği yıpranmaların etkisinden kurtarılarak daha güvenli hale getiriliyor.


46 KÖPRÜDE ÇALIŞMA VAR


Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca tespit edilen, 46 köprüde devam eden çalışmalar kapsamında; 1.252 metre uzunluğunda korkuluk yapımı ve boyama ile 790 metre korkuluk boyama işi yapılıyor. Şimdiye kadar 6 köprüde 408 metre uzunluğunda korkuluk yapımı ve boyama işi tamamlandı. Diğer köprülerde ise devam eden çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön