27 / 04 / 2024

Ordu'nun yeni spor tesislerinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Ordu'nun yeni spor tesislerinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği 3 nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribünün yüzde 60'ını tamamladı.




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde amatör spor kulüpleri için hayata geçirilen 3 nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Başkan Yılmaz, yüzde 60 seviyesine gelen yatırımlar kapsamında Temmuz ayının sonunda bir nizami çim sahanın, Ağustos sonunda ise kalan iki sahanın inşaatının tamamlanacağını söyledi.

 

Karşıyaka Spor Tesislerinin Ordu ilinde spor alanında yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada “Çok şükür %60 seviyesine gelen yatırımımız kapsamında, bu ay sonu bir nizami çim sahamız bitmiş olacak. Diğer sentetik ve çim sahamız da Ağustos ayı sonuna hazırlanacak. Çim sahamızın ekim süreci, mevsimsel etkiler sebebiyle sonraya alınabilir ancak şu an görmüş olduğumuz kadarıyla müteahhit firma, vermiş olduğumuz sürecin çok öncesinde hızlı bir çalışma yürütüyor” diye konuştu.


Tesisler tamamlandığında bölgenin en önemli spor komplekslerinden biri olacağını söyleyen Başkan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “4 bin 500 kişilik tribünüyle birlikte 3 nizami futbol sahası, yanına tenis kortu ve hemen arkasında hayata geçireceğiniz sporcu fabrikası ile bölgemizin en önemli spor komplekslerinden birini kazandıracağımız bu alan bizim yüz akımız olacak. İçerisinde amatör spor kulüplerine tahsis ettiğimiz mekânlar, soyunma kabinleri, ofisleri ve 600’e yakın açık otopark alanıyla hazır hâle getireceğimiz spor kompleksinin bitirilmesini heyecanla bekliyoruz.” 


 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön