26 / 04 / 2024

Orgon Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Orgon Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenkurt İnce ve Uraytan İnce ortaklığında kuruldu.



Orgon Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenkurt İnce ve Uraytan İnce ortaklığında kuruldu.

Orgon Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Mimari plan, proje, danısmanlık, proje takibi ve mühendislik hizmetleri 2- Her tür insaat, altyapı yapımı ve müteahhitlik hizmetleri 3- Harita mühendislik hizmetleri 4- Iç dekorasyon, tadilat, çevre düzenlemesi hizmetleri 5- Bilgisayar programlama, yazılım ve her türlü bilgisayarla ilgili elektronik malzemenin alımı satımı. 6- Rüzgar, günes ve yenilebilir enerji hizmetleri 7- Yukarıda sayılan konularla ilgili islerde danısmanlık hizmetleri yapmak. 8- Sirketin çalısma alanına giren tüm konularda, yurt içi ve dısında mühendislik, mimarlık, insaat ve danısmanlık yapabilir. Ugrastıgı konular ile ilgili araç, gereç, alet, makine ve yan ürünlerinin ithali, ihracı ve pazarlamasını yapabilir. Yurt içi ve yurt dısı mümessillik, acentecilik ve bayilikler alabilir. Iç ve dıs piyasalardan kısa, orta ve uzun süreli kredi temin etmek, çok yönlü ve her türlü kredi ile aval ve kefalet kredilerini saglayabilir. Ayrıca sahip oldugu menkul ve gayrimenkulleri devir ve ferag edebilir. Bunlar üzerinde rehin, ipotek ve baskaca aynı haklar tesis edebilir. Bunları kısmen veya tamamen kiraya verebilir. Devir ve temlik edebilir.


Geri Dön