29 / 03 / 2024

Orhangazi'de 4. etap TOKİ hazırlığı sürüyor!

Orhangazi'de 4. etap TOKİ hazırlığı sürüyor!

Orhangazi'de daha önce 3 ayrı etap halinde yapılan TOKİ konutlarına 4.'sü eklenecek. İnşa edilmesi düşünülen konutlar için Orhangazi'ye gelen TOKİ İstanbul Bölge Müdürlüğü ekibi, belirlenen araziyi inceleyerek görüş alışverişinde bulundu.




Orhangazi'de daha önce 3 ayrı etap halinde yapılan  TOKİ  konutlarına 4.'sü eklenecek. İnşa edilmesi düşünülen konutlar için Orhangazi'ye gelen TOKİ İstanbul Bölge Müdürlüğü ekibi, belirlenen araziyi inceleyerek görüş alışverişinde bulundu. 

TOKİ Kentsel Yenileme ve İmar Daire Başkanı Uğur İnan, İmar Planlama Müdürü Yavuz Çelik, uzman ekipten Hamdiye Ayseren, Emin Sankavak ve Ruhan Ertoğrul, Belediye Başkam Neşet Çağlayanla birlikte projeler üzerinde inceleme yaptı. 

Daha sonra arazi üzerinde inceleme yapan ekip, daha sonra Çakırlı'ya geçti. Ekip Çakırlı'da planlanan TOKİ projesi için düzenlenen arsa üzerinde de ikinci bir incelemede bulundu. 

TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme ve İmar Daire Başkam Uğur İnan, Orhangazi ilçe merkezindeki konutlara ilişkin proje çalışmasını hemen başlatacaklarını, Çakırlı'da düşünülen proje için ayrı bir etüt çalışması yapacaklarım belirtti. Belediye Başkam Neşet Çağlayan da, Orhangazi merkezinde yapılacak TOKİ projesinin karma bir proje olacağım ifade ederek, "Talebe göre hangi tip bir konut olacağı daha soma belirlenecek. Konutların tüm özellikleri ise projeler hazırlandıktan soma ortaya çıkacak. Amacımız birkaç ay içinde TOKİ 4. Etap Konutları için ilk kazmayı vurmak" dedi. 



Olay Bursa


Geri Dön