20 / 04 / 2024

Orion AVM'de engelliler için sinema salonu hizmete açılıyor!

 Orion AVM'de engelliler için sinema salonu hizmete açılıyor!

Trakya’nın en büyük, en lüks ve Türkiye’nin ilk engelsiz sinema solonu hizmete açılıyor



Trakya’nın ilk alışveriş merkezi olan Orion AVM, Trakya halkını ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Dünya’nın en kaliteli ekipmanları ve en üstün teknolojileriyle donatılmış olan Cinemarine sinema salonları, Orion’da hizmete açılıyor. Trakya’da İlk defa aynı anda 3 salonda 3D gösterim imkanı sunan Cinemarine, dolby digital surround ses sistemi,  dijital projeksiyon, geniş deri koltuklar ve uluslar arası standartta ses izolasyonu ile hizmete giriyor. 9 salon ve 850 koltuk ile 24 Kasım Cumartesi Çorlu’ya merhaba diyecek. 


Türkiye’de, engelliler için ilk defa özel salon yapıldı…


Cinemarine, engelli sinemaseverler için hazırladığı özel bir sistemle sinema salonlarındaki engelleri kaldırıyor. Türkiye’de ilk defa Cinemarine salonlarında hizmete geçecek olan projeyle, engelliler için engelsiz bir sinema keyfi sunulacak. Her salonda 13 kişiye kadar engelli koltuk kapasitesi bulunuyor.


Cinemarine salonlarında, doyumsuz sinema keyfi yaşayacaksınız…


Beyazperdenin en yeni filmlerinin uluslararası standartlardaki tekniklerle sinemaseverlere sunulacağı Cinemarine’de doyumsuz bir sinema keyfi sizleri bekliyor. Cinemarine 9 sinema salonuyla, Dünya’nın en iyi dolby digital surround ses sistemini, 3 adet 3D özelliğe sahip son model digital projeksiyon sistemine sahip salonlarını Trakya halkıyla buluşturuyor. Uluslararası standartta ses izolasyonu, her salona ayrı iklimlendirme hava sirkülasyonu sağlayan  merkezi iklimlendirme sistemi, yüksek tribün oturma düzeni, geniş basamak aralıkları geniş deri koltukları, iki kişilik pan koltuklar, perlux kalitesinde ithal geniş perdeleri, Biletix aracılığı ile sinema fuayesi veya internetten sıra beklemeden bilet alma imkanı, 500 m2 geniş fuaye, tüm salonlarda ikinci acil kaçış kapısı, yanmaz zemin duvar ve tavan kaplamaları, yangına dayanıklı kapı, koltuk ve aksesuarlar Orion Cinemarine sinemasının özelliklerinden bazılarıdır. 



Geri Dön