25 / 04 / 2024

Orka Life teslimleri 2015'te gerçekleşecek!

Orka Life teslimleri 2015'te gerçekleşecek!

Kavan İnşaat & Mamik Group (Seval İnşaat) & Orca Group şirketlerinin ortak girişimi olan 'Orka Life Sitesi' içeriği dolu dolu, tasarımı ise göz alıcı projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek...



Kavan İnşaat & Mamik Group (Seval İnşaat) & Orca Group şirketlerinin ortak girişimi olan 'Orka Life Sitesi' dikkatimi çeken projelerden biri. İçeriği dolu dolu, tasarımı ise göz alıcı. Orka Life bence pek çok siteden daha donanımlı.



İnşaata geldiğinizde satış grubunun bulunduğu ofisleri görüyorsunuz ilk. Ben hafta sonu biraz da erken bir saatte gittim. Bana Haluk Mamik eşlik etti ve bilgi verdi. Siteyi anlatırken kendinden emin olan Haluk Mamik, inşaat bilgisi sayesinde de projesini büyük bir zevkle anlattı. 2015 teslim inşaatın gördüğüm kadarıyla kabaları çıkmak üzere ve inşaat hızla ilerliyor. 26.000 metrekare içerisinde yer alan yüzde 72'si yeşil alan olarak belirlenen karma konut projesi. 142 metrekare ile 275 metrekare arası değişen 3+1, 4+1 daire ve 4+1 villa seçenekleriyle sunuluyor. Projedeki taahhütlerin tümü yapılacaksa tam bir tatil köyü kıvamında olacak.

 

HUZURLU VE GÜVENLİ 


Firma yetkilisi ve Orca satışıyla birebir ilgilenen Haluk Mamik, projede güvenlikten huzurlu bir ortama, çocukları düşündükleri kadar ebeveynlerin de huzur ve sosyal hayatını düşündüklerini anlattı. Her konuta özel otopark, güvenlik kontrollü ana giriş, kameralı güvenlik sistemi, görüntülü karşılama sistemi, 7/24 aktif güvenlik ekibi, bahçe ve çocuk alanları dahil tüm sitenin görüntülü kontrol sistemi güvenlik içeriklerinden bazıları. 


BÖYLE TESİS GÖRÜLMEDİ 


Çok site gezdim pek çok bölgede küçük büyük sitelerin tüm gelişimlerini izledim. Kiminin hatalarıyla nasıl amaçlarına ulaşamadıklarını gördüm. Ancak 142 aile için tasarlanan Orca ve sosyal alanı benim dikkatimi çekmeyi başardı. Sitenin sosyal alan içeriğini okurken kendimi tatil köyü seçiyormuş gibi hissettim. Ortak park ve dinlenme alanları, özenle tasarlanmış peyzaj, çiçek bahçeleri ve yürüyüş parkuru, açık kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, aquapark, açık spor alanları, fitness salonu, squash, Türk hamamı, sauna, buhar odası, şok duş, tropik jakuzi, tenis, basketbol, voleybol sahaları, restoran, cafe, snack bar, vitamin bar mevcut. 



YEMYEŞİL DOĞA 


İstanbul gökdelenlerinde sık duyduğum ancak Kocaeli'de henüz görmediğim kat bahçeleri de Orca ayrıcalıklarından. Yuvacık'ı zaten doğasından, temiz havasından, manzarasından dolayı çok severim ancak kat bahçeleri farklı otantik bir bakış açısı yaratacaktır. Kendimi bir an; kat bahçesindeki koltuğumda Körfez manzarasını izleyerek kitap okur hayal ettim, içim mutlulukla doldu. Umarım hayalimdeki gibi güzel bahçeler olur.


 

İÇ MİMARİ DE ÖZENLİ 


Konut projelerindeki büyük hatalardan biri de çevreyi mükemmel düzenleyip iç mimaride klişeden öteye geçememektir. Aslında inşaatları gezerken iç mimariyi algılayabilmenizde oldukça zordur. Kroki çizimlerinden gördüğüm kadarıyla iç mimaride genel çizginin üzerinde. Giyinme odası çamaşır odası gibi detaylar evde büyük kolaylık sağlayan ayrıntılardır ki Orca'da hepsi mevcut. Lakin benim duyunca en çok beğendiğim manzaraya bakan banyolar oldu. 


YOLDA BİTERSE... 


Sıkıntı olan tek yönü önündeki yolun henüz tamamlanmamış olması ancak bu da Orca ve çevresindeki inşaatların tamamlanmasıyla belediyenin aşacağı bir problemdir, düşünmeye gerek yok. Sitenin alt kısmında kalan bir sitenin atıl gibi gözükmesi de dikkatimi çeken olumsuzluklardan oldu ancak gördüğüm kadarıyla Orca bahçe duvarları ve dairelerin açıları kötü görüntüyü engelliyor.


BEN BEĞENDİM 


Gezdim beğendim, inşaatın süreci olumlu, projede var olan içerik, sosyal donatılar fazlasıyla iyi. İç mimari çizgi üstü, henüz inşaat devam ettiği için söylendiği gibi yapılacağına da inandım. Gayrimenkul alıcılarına önerebileceğim güzel sitelerden bir tanesi diyebilirim. 


Telefon: 0262 334 41 42

Fax: 0262 334 41 43

Web adresi: http://orkalife.com/


Bizim Kocaeli


Geri Dön