18 / 04 / 2024

Ormanada doları sabitledi!

Ormanada doları sabitledi!

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Proje: Ormanada

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’de hayata geçirilen projesi Ormanada, 60 ay ödeme kolaylığı ile doları 1.99 TL’ye, faizi 0.80’e sabitleme avantajı sunuyor.



Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’de hayata geçirilen  Ormanada  projesinde, 0,80 banka faizi ile doları 1,99 TL’ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı. Hemen teslim imkanı sunan Ormanada, 220 dönümlük arazi üzerinde, 188 adet beş farklı tip villa, 85 adet 16 farklı tip sıra ev ile 273 konuttan oluşuyor.


Yaşamı keyfe dönüştürenler için tasarlanmış küçük sokakların ve yeşil alanların bir araya geldiği Ormanada, sosyal yaşam ve spor alanları ile canlı bir buluşma noktası olma özelliği taşıyor.


Zekeriyaköy’ün Cazibe Merkezi



Zekeriyaköy’ün cazibe merkezi olmaya başlayan Ormanada’da; Starbucks, Jale Balcı’nın açtığı Lokanta Farina, MACFit, Nuspa, Macrocenter ve Diba Kuaför gibi geniş yelpazede hizmetler sırayla kapılarını açtı. Doğanın sadeliğini ve modern mimariyi sosyal ortamlarla birleştiren Ormanada, peyzaj yapısı ve dinginlik veren atmosferiyle alışılmışın dışında özgün bir proje olarak dikkat çekiyor.



projeye sor



Geri Dön