20 / 04 / 2024

Ormanada projesi!

Ormanada projesi!

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Proje: Ormanada

Zekeriyaköy Ormanada projesi içinde yer alan villaların birinci etabı hemen teslim ediliyor, ikinci etabı ise bu yılın sonunda sahiplerine teslim edilecek. Ormanada projesi 220 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.



Pilates salonu, otopark alanı, buhar odası ve yüzme havuzu gibi sosyal alanların yer aldığı  Ormanada  projesi İstanbul Sarıyer ilçesinin Zekeriyaköy bölgesinde konumlandırılıyor. Ormanada projesi 273 adet konuttan oluşuyor.


Satışların devam ettiği Ormanada projesi Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 220 bin metrekare arsa alanına sahip olan Ormanada Evlerinde ilk etap teslimler hemen, ikinci etap teslimlerinin ise bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


81 adet 15 tip sıra evler ve 188 adet 5 tip vilların yer aldığı Ormanada Evleri Boğaz ve Maslak Hattına 15 dakika mesafeda hayata geçiriliyor. Ormanada Zekeriyaköy örnek daire görselleri için www.ormanada.com isimli web adresini ziyaret edebilirisniz. 


Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada projesi 200 bin metrekare arsa alanına sahip. Ormanada Zekeriyaköy satılık daire fiyatları bilgisi hakkında detaylı bilgi almak için 0212 201 59 30 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.


Zekeriyaköy Ormanada projesi nerede?

Ormanada Zekeriyaköy adres: Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer-İstanbul 


Ormanada iletişim bilgileri:

Telefon: 0212 201 59 30

Web adresi: www.ormanada.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön