25 / 04 / 2024

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak? 

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak? 

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Orta gelir grubu konut kampanyası ile ilgili detaylar...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubuna yönelik olarak hayata geçirecekleri kampanya için bazı detaylar verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Bakan Murat Kurum, orta gelir grubuna hitap edecek ve ilk evini alacaklar için projenin 2023 başında hayata geçirileceğini dile getirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada orta gelir grubu konut kampanyası için son safhaya geldiklerini dile getirerek, kredi faiz oranlarının farklı olacağını söyledi. Murat Kurum ayrıca evi olmayana pozitif ayrımcılık yapılacağını da sözlerine ekledi.

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak? 

Orta Gelir Grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum orta gelirli ailelerin yüzünü güldürecek olan yeni konut kampanyasının detaylarına değindi. Bakan Murat Kurum açıklamasında yıl sonu ve yeni yılın ilk günlerinde açıklayacaklarını kaydederek, "Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bankalarımızla çalışıyoruz'' diye konuştu.


Geri Dön