19 / 04 / 2024

Ev almak isteyenlere müjde! Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu!

Ev almak isteyenlere müjde! Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu!

Ev almak isteyenlere son dakika müjdesi geldi. Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu... İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamaları...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Uluslararası 3. Sıfır Atık Zirvesi ve Ödül Töreni"nde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan dikkat çeken orta gelir grubu konut projesi açıklaması geldi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Bakan Murat Kurum açıklamasında orta gelirliye konut kampanyası için son safhaya geldiklerini dile getirerek, yıl sonu ve yeni yılın ilk günlerinde açıklayacaklarını söyledi. Bakan Kurum ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bankalarla çalıştıklarını da söyledi.

Ev almak isteyenlere müjde! Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu!

"Burada şunu istiyoruz. Konut arzının artırılmasına yönelik bir finansal destek. Diğer taraftan da ilk evini alacak vatandaşlara ayrıcalık sağlayacak güzel bir kampanya olması." diyen Bakan Murat Kurum, Emlak Konut Genel Müdürlüğünün kendi içinde de bu kampanyaları yürüteceğini belirterek, orta gelirliye konut kampanyası için de kura sistemi yapacaklarını ve bunun ilk defa olacağını söyledi. Bakan Kurum, Anadolu'daki tüm müteahhitlerimizle dalga dalga bu projeyi büyüteceklerini dile getirerek, evinin olup olmamasının öncelik olacağını kaydederek, evi olmayanlara pozitif bir ayrıcalık olacağını dile getirdi.  


Geri Dön