20 / 04 / 2024

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.



Ortahisar Belediyesi Trabzonsor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan ve içinde eski bir belediye binası da olan bir arsayı ücretsiz olarak  verecek. 61 Saat Haber'de yer alan habere göre; Trabzonspor, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait olan arsada gelir getirecek projelere imza atacak.  

Ortahisar Belediye meclisinde gündeme gelen maddeye göre; verilecek olan arsa mülkiyeti Trabzonspor’a ait İnönü Mahallesinde niteliği yol olan taşınmaz ile başa baş trampa edilecek. 

Belediye meclisinin önerisi Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi. Öneri komisyonda görüşüldükten sonra yeniden belediye meclisinde getirilecek.  

Konu hakkında açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Trabzonspor’umuza destek amaçlı olarak yaptığımız bir çalışmaydı. Daha önce ki meclis üyemiz ve Trabzonspor yönetim kurulu üyemiz Cahit bey ile başlattığımız ve kulüpten yönetici arkadaşlarla beraber “Trabzonspor’umuza nasıl destek olabiliriz” şeklinde yürütülen bir çalışma. Çukurçayır’da eski Belediyesi Binamızın da içinde bulunduğu mülkiyeti bize, Büyükşehir’e ve biraz da Milli Emlak'ın olduğu alan var.  Bunu daha farklı bir gayri menkulle takas edip o alanı Trabzonspor’umuza tahsis etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı. 

Açıklamasına devam eden Genç şunları söyledi: "Biz Ortahisar Belediyesi olarak ve hemen mücavirinde Büyükşehri ve Milli Emlak’a ait o alanı bütünleştirerek Trabzonspor’umuza sürdürülebilir bir gelir temini oluşturacak işletme yapılması konusunda düşünce birliği içinde olduk." 


Geri Dön