24 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul Residence fiyatları!

Oryapark İstanbul Residence fiyatları!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Oryapark İstanbul Residence fiyatlarına göre projedeki daireler 471 bin TL'den başlıyor. Lansman gününün 6 Nisan Pazartesi olarak belirlendiği projede 36 katlı 2 rezidans bloğu yer alıyor.



Oryapark İstanbul Residence projesinde yüzme havuzu, spor alanları, alışveriş alanları ve ofisler, çocuk oyun alanı, kapalı otopark ve alışveriş alanları,rezidans, otel gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Oryapark İstanbul Residence projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.  


Oryapark İstanbul Residence projesinin lansman günü olarak 6 Nisan Pazartesi belirlendi. 36 katlı 2 rezidans bloğu bulunan projede toplam 526 adet daire bulunuyor.


Oryapark İstanbul Residence projesinde dairelerin teslimleri Aralık 2016 yılında gerçekleşecek. İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçirilen projede otel alanında Crown Plaza projesi bulunuyor.


Oryapark İstanbul Residence fiyatlarına göre projedeki daireler 471 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Oryapark İstanbul Residence iletişim

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön