25 / 04 / 2024

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapabilabiliyor.



Oryapark İstanbul Ümraniye projesi ofis, rezidans alışveriş merkezi ve beş yıldızlı otelden oluşuyor. Firma bünyesinde faizsiz ödeme seçenekleri sunulan projede ilk 4 ay aidatları Oryapark ödüyor. 


Oryataş İnşaat  Oryapark İstanbul  fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. TEB, Akbank ve Garanti Bankası gibi anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabilen projenin 2 rezidans kulesi 36 katlı olarak tasarlandı.


FSM Köprüsüne 2 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika Kozyatağı'na 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta olan Oryapark İstanbul Evleri Ümraniye Küçüksu Caddesi üzerinde inşa ediliyor.


İlk etabının 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan Ümraniye Oryapark İstanbul 'un, Crown Plaza'nın hemen yanında yer alan ofis bloğunda teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Oryapark İstanbul Rezidans 'ın sosyal donatı alanları sauna, kids club, club lounge, home theatre, premium lounge, özel yemek odaları, açık/kapalı otopark, yürüyüş parkurları, fitness çenter, çok amaçlı spor sahası, parti odaları, açık/kapalı yüzme havuzundan oluşuyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen  Oryataş İnşaat  Oryapark İstanbul fiyat listesi metrekare bazında 5 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Küçüksu Oryapark İstanbul Konutları Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika, metronun İnkılap Mahallesi durağına 10 dakika, toplu taşıma araçlarına yürüyerek 2 dakika, yapımı devam eden 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına 3 dakika, Üsküdar -Çekmeköy metro durağına 5 dakikalık mesafede yükseliyor. 


Oryapark İstanbul iletişim bilgileri

Telefon: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön