26 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul satış fiyatları

Oryapark İstanbul satış fiyatları

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 0,89 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Oryapark İstanbul projesinde fiyatlar 525 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Oryapark İstanbul satış fiyatları!

Toplam 526 tane daireden oluşan Oryapark projesinde ev alanları 81 metrekareden başlıyor. Oryapark İstanbul satış fiyatları 1+1 evler 593 bin 908 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Ümraniye Oryapark'ta ön satışlar başladı!

Oryataş'ın Ümraniye'de yükselen en yeni projesinde iki rezidans kulesinin yanı sıra ofis, alışveriş caddesi ve oteller de yer alacak. İlk etabı 2016 yılında tamamlanacak olan projede ön satışlar başladı.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapabilabiliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen projede toplam 526 adet konut yer alıyor.

Ümraniye Oryapark Residence satılık!

Toplam 526 adet daireden meydana gelen Ümraniye Oryapark projesi Oryataş İnşaat imzası taşıyor. Ümraniye Oryapark Residence satılık daire ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor.

Oryapark İstanbul'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

ORYAPARK İstanbul; Ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörünün başarısının devamı için geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO ve GYODER’ in satışları arttırmak ve bu süreçte sektöre pozitif katkı yapabilmek için özveride bulunarak başlattığı kampanyaya destek veriyor.

Ümraniye Oryapark Residence satılık daire!

Ümraniye Oryapark Residence satılık daire fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryataş İnşaat projesi Oryapark Residence Ümraniye'de teslimler bu yıl sonunda yapılıyor...

Oryapark İstanbul Ümraniye satılık daire!

Oryapark İstanbul Ümraniye satılık daire fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryapark İstanbul Rezidans projesi Aralık 2016 tarihinde teslim ediliyor...

Oryapark İstanbul Residence teslim tarihi!

Oryapark İstanbul Residence teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirtiliyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark İstanbul Residence projesinde dairelerin satış fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor...

Oryapark İstanbul satış fiyatları!

Toplam 526 tane daireden oluşan Oryapark projesinde ev alanları 81 metrekareden başlıyor. Oryapark İstanbul satış fiyatları 1+1 evler 593 bin 908 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Ümraniye Oryapark Rezidans satış ofisi!

Toplam 526 tane daireden oluşan Oryapark projesi İstanbul Ümraniye 'de inşa ediliyor. Ümraniye Oryapark Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi.

Ümraniye Oryapark Residence satış fiyatları!

Ümraniye Oryapark Residence satış fiyatları 593 bin 908 liradan başlayarak yükseliyor. Ümraniye Oryapark Residence projesinde 60 ay sıfır faizle firma bünyesinde taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Oryapark İstanbul Ümraniye satış fiyatları!

Oryapark İstanbul Ümraniye satış fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryapark İstanbul Ümraniye'de Oryataş İnşaat bünyesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.

Ümraniye Oryapark satış ofisi!

Daire alanlarının 81 metrekareden başladığı Oryapark İstanbul proje toplam 526 tane daireden oluşuyor. Ümraniye Oryapark satış ofisi telefon numarası olarak 0216 632 88 38 belirlendi.

Ümraniye Oryapark İstanbul satış ofisi!

Ümraniye Oryapark İstanbul satış ofisi ile 0216 632 88 38 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede vade farkı olmadan ödeme yapılabiliyor.

Oryapark İstanbul Projesi'nde ön satışlar başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryapark İstanbul'un yüzde 35'i satıldı!

Ümraniye'de Oryataş tarafından hayata geçirilen dört fonksiyonlu Oryapark İstanbul'un rezidans kulelerinde bir ay gibi kısa sürede yüzde 35 satış oranına ulaşıldı.

Oryapark İstanbul satış fiyatları Haberi

Oryapark İstanbul satış fiyatları


36 bin metrekare alanda inşa edilen Oryapark İstanbul projesi Ümraniye'de Oryataş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Oryapark İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.


Oryapark İstanbul Evleri projesinde peşin ödemelere yüzde 13 indirim uygulanıyor. Oryapark İstanbul'da 0,89 faiz oranıyla banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor.


Oryapark İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 525 bin liradan başlayarak değişiyor. Oryapark İstanbul projesi bu yıl sonu teslim ediliyor. 


Oryapark İstanbul Evleri projesinde konut alanları 82 metrekare ile 238 metrekare arasında belirlendi. Oryapark İstanbul projesinde 526 rezidans daire yer alıyor.


Konutların yanı sıra mağaza ve ofislerin de yer aldığı Oryapark İstanbul Evleri'nde çocuk oyun alanı, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Telefon: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Gülcihan...