28 / 03 / 2024

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen projede toplam 526 adet konut yer alıyor.



Oryataş İnşaat imzası ile yükselen  Oryapark İstanbul  'da daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor, kalan bedel için ise banka kredisi imkanı sunuluyor.


Oryapark İstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Lansmana özel yüzde 8 indirim yapılan proje otel, rezidans, alışveriş alanları ve ofislerden meydana geliyor.


Teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Oryapark İstanbul Rezidans'ta spor alanları, yüzme havuzu, alışveriş alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar mevcut.


Ümraniye Oryapark İstanbul 'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Lansmanı 6 Nisan Pazartesi yapılacak olan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.


Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Otel alanında Crown Plaza 'nın yer aldığı Oryapark İstanbul daire fiyatları 471 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Ümraniye Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul ulaşım: Küçüksu Caddesi No: 60 Ümraniye İstanbul


Oryapark İstanbul telefon: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön