19 / 03 / 2024

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat!

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 6 Nisan Pazartesi günü görücüye çıkacak.



Toplam 526 adet dairenin yer aldığı  Oryapark İstanbul  Konutları İstanbul Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde inşa ediliyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 8 indirim fırsatı sunuluyor.


Oryapark İstanbul Ümraniye Evleri teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Projede yüzde 15 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor.


Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 6 Nisan'da satışa çıkacak olan proje  Oryataş İnşaat  imzası taşıyor. 


Küçüksu Oryapark İstanbul Konutları parsel numarası sebebiyle 203 Residence ismini alıyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede ofis, otel, rezidans ve alışveriş alanları bulunuyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat!

Yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanı ve alışveriş alanları gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Oryapark İstanbul Evleri fiyatları 471 bin TL'den başlıyor. 


Oryapark İstanbul satış ofisi 

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön