26 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul telefon

Oryapark İstanbul telefon

Toplam 526 tane daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi kapsmaında 1+1 evler 593 bin 908 TL'den başlıyor.

Oryapark İstanbul güncel fiyatları!

Toplam 526 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Oryapark İstanbul güncel fiyatları 471 bin TL'den başlangıç göstererek satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul'un ön satışları başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryapark İstanbul metrekaresi 5 bin 200 TL'den satışa çıktı!

ORYAPARK'ta rezidanslar metrekaresi lansmana özel 5.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryapark İstanbul Evleri fiyatları!

Oryapark İstanbul Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Küçüksu Caddesi'nde inşa edilen projede lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Oryapark İstanbul fiyat listesine göre daireler 471 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılacağı projede toplam 526 adet daire bulunuyor.

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen projede toplam 526 adet konut yer alıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim!

Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi. Ofis, konut, alışveriş alanları ve otelden meydana gelen projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Oryapark'ta yüzde 20 indirim fırsatı!

Oryapark İstanbul projesi İstanbul Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Projede yüzde 20 indirim avantajına ek olarak sadece yüzde 5 peşinat ve 0.98 faiz oranları sunuluyor. 

Cer İstanbul telefon!

Cer İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı!

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası!

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneklerine yer verildi...

Oryapark İstanbul Konutları yüzde 10 peşinatla!

Oryapark İstanbul projesi Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edildi. Projede yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor ve firma bünyesinde 30 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ümraniye Oryapark 2017 ödeme kampanyası!

Ümraniye Oryapark 2017 ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. İstanbul Ümraniye'de yükselen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daireye yer veriliyor...

Oryapark İstanbul Evleri fiyat listesi!

Oryapark İstanbul Evleri fiyat listesi 542 bin TL'den başlayarak değişiyor. Oryapark İstanbul'da 20 yıl taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Oryapark İstanbul güncel fiyat listesi 2017!

36 katlı iki kule şeklinde yükselen Oryapark İstanbul Evleri, Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. İşte Oryapark İstanbul güncel fiyat listesi 2017...

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi 2017!

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi 542 bin TL'den başlayarak değişiyor. Oryapark İstanbul projesinde peşinatsız, sıfır faizle 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Oryapark İstanbul fiyat listesi 2016!

Oryapark İstanbul fiyat listesi 647 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Oryapark İstanbul'da 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Oryapark İstanbul'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

ORYAPARK İstanbul; Ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörünün başarısının devamı için geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO ve GYODER’ in satışları arttırmak ve bu süreçte sektöre pozitif katkı yapabilmek için özveride bulunarak başlattığı kampanyaya destek veriyor.

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Oryapark İstanbul'da zaman sınırlı, fırsat büyük!

Oryapark İstanbul Ümraniye projesinde 526 rezidans daire, ofisler, mağazalar ve beş yıldızlı Crowne Plaza Otel bulunuyor. Projede sadece 38 daire için ödeme kampanyası başladı...

Oryapark İstanbul telefon Haberi

Oryapark İstanbul telefon

İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Oryapark projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Fiyat listesinin evlerin kat ve planlarına göre değişiklik gösterdiği projede konut büyüklükleri 81 metrekareden başlayıp 238 metrekareye kadar yükseliyor. 


Sosyal yaşam alanları içerisinde; açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, club lounge, spor sahası, parti odaları ve kids club, premium lounge, açık/kapalı otopark yer alıyor.


Ödeme planına göre 60 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje toplam 526 tane daireden meydana geliyor. Projede daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi!

1+1 evler 593 bin 908 TL, 

2+1 evler  981 bin 306 TL, 

3+1 evler  1 milyon 188 bin 73...