19 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul'un ön satışları başladı!

Oryapark İstanbul'un ön satışları başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.



İstanbul'un çevre bağlantı yolları ve ana arterlerinin kesişme noktasında, her iki köprüye de yakın bir konumda yer alan ORYAPARK istanbul bir rezidanstan beklenen konfor ve hizmeti uygun şartlarda sakinlerine sunuyor. İlk etabı 2016 yılında tamamlanacak olan projede ön satışlar başladı. 


526 DAİRE-36 KATLI REZİDANS 


Tüm dairelerden panoramik bakış açısı sunan çok fonksiyonlu proje 526 dairelik, 36 katlı iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve otelden oluşuyor. Her metrekaresinde konfora öncelik veren, modern çizgilerle tasarlanan daireler 1+1'den 4+1'e kadar çeşitlere sahip. Crown Plaza ORYAPARK otelinin hemen yanında yükselen LEED sertifikalı ofis kulesi ise çalışma verimliliği ve çalışan güvenliğini ön plan• da tutan mimari özelliklere sahip. ORYAPARK'ta rezidanslar metrekaresi lansmana özel 5.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR 


Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı "Kentte yaşamanın zorluklarını asgariye indirip insanların hayatlarını kolaylaştırarak mutluluklarına katkıda bulunmak üzere projemizi tasarladık. Rezidans kimliğinin gerektirdiği konfor ve hizmetleri ORYAPARK İstanbul sakinlerine uygun şartlarda sağlamaya özen gösterdik" dedi. 


ORYAPARK istanbul, ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alıyor. İstanbul'un ana arterlerinin üstünde, her iki köprünün kesiştiği noktada, üçüncü köprü bağlantı yoluna 2 km mesafede yer alan ORYAPARK İstanbul, normal hava ve yol koşullarında Bebek'e de, Bağdat Caddesi'ne de 20 dakika uzaklıkta. Yapımı devam eden 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına sadece 3 dakika, Üsküdar - Çekmeköy metro bağlantı noktasına ise 5 dakika mesafede. 


Yeni Akit


Geri Dön