26 / 04 / 2024

Tema İstanbul'da ön satışlar başladı!

Tema İstanbul'da ön satışlar başladı!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul projesi kapsamında konutların ön satışları başladı. Projede gerçek satışların ise Çarşamba günü başlaması planlanıyor



Tema İstanbul projesinde ön satış süreci başladı. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Halkalı Bölgesi içinde yükselen İstanbul'un en büyük gayrimenkul geliştirme olan Tema İstanbul projesinde gerçek satışların Çarşamba günü yapılması planlanıyor. 


Opsiyon alınan Tema İstanbul Halkalı'da ruhsat için Küçükçekmece Belediyesi ile anlaşma imzalandı. Konutların yanı sıra Halkalı  Tema İstanbul  Evleri'nde alışveriş merkezi, otel, ofis ve eğlence alanları da bulunacak. 


Tema İstanbul da ön satışlar başladı!


Toplamda 3 bin 500 konuttan meydana gelen Tema İstanbul Evleri'nde konutların alanları 65 metrekareden başlıyor ve 196 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan stüdyolar iptal edilse de 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Alınan bilgilere göre Tema İstanbul Halkalı Evleri içerisinde 1.500 adet 3 oda 1 salon konut seçeneği ve 600 adet 1 oda 1 salon konut seçeneği yer alıyor. 


Tema İstanbul Küçükçekmece'de 4 blokta sınırlı sayıda 92 metrekarelik konut bulunuyor. Bazı bloklar arasında bahçe ve su yolları yer alıyor. Ayrıca projede kat bahçeleri de var. 


Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur'un birlikte hayata geçirdiği Tema İstanbul Konutları'nda başvuru yapanlar öncelikli olacak. Satış ofisine randevusuz müşteriler alınmayacak. 


Tema İstanbul da ön satışlar başladı!


Tema İstanbul fiyat listesi!

Tema İstanbul satılık konut fiyatları metrekare birim olarak 3.200 TL'den başlıyor. 


Tema İstanbul ne zaman teslim?

Tema İstanbul teslim tarihi olarak net bir tarih belirlenmedi. 3 yıl içerisinde teslimlerin yapılması planlanıyor. 


Tema İstanbul Halkalı iletişim

Tema İstanbul Küçükçekmece telefon: (212) 970 00 00

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön