25 / 04 / 2024

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi istihdama umut olacak!

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi istihdama umut olacak!

ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, 16 maddelik destek ve önlem paketinde yer alan, “OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi” uygulamanın istihdama umut olacağını söyledi.



Sanayici, girişimci ve KOBİ'lere yönelik açıklanan 16 maddelik destek ve önlem paketi kapsamında yer alan “OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi” uygulaması hayata geçti. 

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, yeni uygulamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Uygulamanın istihdama umut olacağını söyleyen Altındağ, uygulamanın ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunlarına da olumlu katkı sağlayacağını belirtti.

OSB’lere son dönemde büyük önem verildiğini ve OSB’lerin hem ekonomiye hem de istihdama katkılarının yadsınamaz ölçüde olduğunu açıklayan Altındağ, OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi uygulamasının yatırımların ve üretimin önünü açacağını söyledi. 

Uygulamanın yatırımcılara umut kaynağı olduğunu söyleyen Altındağ, bölge kalkınmasına destek verileceğini ifade etti. Uygulamanın zamanla genişletilip, gelişeceğini belirten Altındağ, böylelikle Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlanabileceğinin altını çizdi.


Geri Dön