28 / 03 / 2024

Osman Zolan: Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz!

Osman Zolan: Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'nin toplam bütçesi geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 100 oranında artırılarak 1,255 milyar TL oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz" dedi.




Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) 2016 yılı bütçeleri 1,255 milyar TL olarak onaylandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısının beşinci birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'nin performans programları ile 2016 yılı bütçeleri, ayrıca 19 ilçenin bütçeleri oylanarak kabul edildi. Muhalefetin tek tek söz alıp fikirlerini söylediği Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin 2016 yılı bütçeleri oy birliği ile kabul edilirken, tüm ilçelerle birlikte bütçe toplamının 1,9 milyar TL olduğu ifade edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2016 bütçesinin yatırım bütçesi olduğunu vurgulayarak, "2016 yılında Denizli'de yatırımlardan söz edeceğiz. Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz. Bütçelerimizin büyük bir kısmı yatırım olacak" dedi.


"Hizmet etmeye devam edeceğiz"


Bütçe görüşmelerinin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, Başkan Zolan tarafından Dedeman Otel'de verilen akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, yapılan çalışmalardan dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Güzel bir çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Denizli'nin alması gereken hizmetlerle ilgili öneriler oldu. Bütçeye katkı sağlayan arkadaşlarımız oldu. Komisyonlarımız çok yoğun çalıştı. Hem Büyükşehir Belediyesi'nin hem de DESKİ'nin performans programlarını ve bütçelerini hep beraber kabul ettik. Ben katkılarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının katlanarak devam edeceğini ifade eden Başkan Zolan, " Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ en ücra köşedeki vatandaşlarımıza ulaşarak hizmet etmeye devam edecek. Gerçekleştirilemez denilen projelerin altına hep birlikte imza atacağız" diye konuştu.


"Daha fazla hizmet vereceğiz"


Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ bütçelerinin oy birliği ile onaylanmasının ayrı bir önemi olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Biz de bu bilinçle çok çalışacağız daha fazla hizmet vereceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bütün birimlerimizle çalışacağız" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Denizli hak ettiğini aldı ve almaya devam edecek. Denizli bir milyon nüfusu ile birlik olacak ve bir olacağız. Bugün bulunduğumuz makamlar gelip geçici. Bizden önce de belediye başkanları ve meclis üyeleri vardı, bizden sonra da olacak. Önemli olan burada bulunduğumuz süre boyunca iz bıraktık mı, hizmet bıraktık mı, bu gök kubbede bir hoş seda bıraktık mı bunlar önemli. Eğer gelip bu koltukları hizmet etmeden işgal edersek gelip geçici oluruz. Bizler hizmet edeceğiz. Biz Denizlimize, insanımıza hizmet edeceğiz." 



Denizli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön