27 / 04 / 2024

denizli yatırımları 2016

denizli yatırımları 2016

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sağlıklı ve nitelikli su ile modern standartlarda alt yapı sistemine kavuşması için dev bir projeye imza atıyor.

Denizli modern altyapıya kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü kent genelindeki tüm ilçe ve mahallelerde dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor.

Denizli'deki Ankara Yolu projelerinde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında yapımı devam eden Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Denizli Yatağan'a meydan müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Denizli Göveçlik'e 1 milyon liralık yatırım!

Merkezefendi Belediyesi, tarafından 1 milyon liralık yatırımla Göveçlik'e kazandırdığı halı saha, pazaryeri ve oyun parkı törenle açıldı. Törenin ardından Göveçlik eğitimlerini sürdüren öğrencilere bisikletleri hediye edildi.

Denizli dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek!

2015'in adeta bir yatırım yılı olduğuna dikkati çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli 2016 yılında da dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek" dedi

Osman Zolan: Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'nin toplam bütçesi geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 100 oranında artırılarak 1,255 milyar TL oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz" dedi.

Ağrı'da planlanan ulaşım yatırımları mecliste!

Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yatırımları Bakan Turhan'a sordu...

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu ve özel sektör yatırımları 2017'de artacak!

2016 yılında 440.7 milyar lira seviyesinde gerçekleşen yatırımlar gelecek yıl 497.1 milyar TL`ye yükselecek. Yatırımların 374.8 milyar liralık bölümü ise özel kesim tarafından yapılacak. Öte yandan yatırımların tamamlanma süresi de kısalıyor.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

denizli yatırımları 2016 Haberi

denizli yatırımları 2016


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Acıpayam ilçesinin Kelekçi Mahallesi’nde, halkın kaliteli içme suyu ile modern bir alt yapıya kavuşması için dev bir projeye imza atıyor. Bir süre önce Kelekçi Mahallesi’nde incelemelerde bulunan DESKİ ekipleri, bölgedeki içme suyu ve kanalizasyon hatlarının günümüz gereksinimlerini karşılayamadığını; mahallenin bir de arıtma tesisine ihtiyaç duyduğunu tespit ederek harekete geçti. Kelekçi Mahallesi’nin alt yapı projesini hazırlayan Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bu kapsamda bölgedeki 4 mevcut içme suyu kaynağını yeniledi, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu ile 1 adet içme suyu deposu yapımını da tamamladı. 


30.000 metre kanalizasyon hattı


İçme suyu depolarının yanında bölgeye 13.000 metre içme suyu isale hattı döşeme çalışması başlatan DESKİ, bu projenin ise şu ana kadar 2.000 metrelik kısmını bitirdi....