25 / 04 / 2024

Denizli dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek!

Denizli dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek!

2015'in adeta bir yatırım yılı olduğuna dikkati çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli 2016 yılında da dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek" dedi




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2015 yılını geride bırakırken, 2016 yılının tüm dünyada barış, huzur ve refah ile anılmasını diledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 2015 yılında da Türkiye’de ilklere imza atmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve hizmet aşkıyla 2016 yılında da Denizlimiz için büyük hayaller kurmaya, dev yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Bitmek tükenmek bilmeyen hizmet sevdamızla yeni projeler üreterek, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."


Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Bozdağ Kayak Merkezi, 10 mahallede sürdürülen dev alt yapı projesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi, şehir merkezi ve tüm ilçelerde yapılan milyonlarca liralık sayısız hizmetle 2015'in adeta bir yatırım yılı olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Denizli 2016 yılında da dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek. İnşallah insanlarımız daha da mutlu olacak. Hizmet sevdamızla birlikte birbirimize sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz ve yürüyüşümüz daha da güçlü olacak." 



Denizli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön