25 / 04 / 2024

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.



Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti  Ankara  Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, ilçe kurum ve kuruluş yetkilileri ile belediye birim müdürleri katıldı.

YATIRIMLAR KONUŞULDU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantı Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’in açılış konuşması ile başladı. 2015 yılında yapılan muhtarlar toplantısında alınan karar ve sonuçların değerlendirilmesi, 2016 yılında yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi, ilçe genelinde yapımı yeni tamamlanan hizmetlerin sunumu, kentsel dönüşüm bilgilendirme, 2017 yılı yatırım programının sunumu ile devam etti. Başkan Gazi Şahin’in yaptığı sunumun ardından muhtarların görüş ve önerilerine yer verildi. Muhtarların yeni yıldaki talepleri değerlendirilerek toplantı sonuç tutanağına kayıtları alındı. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Şahin; hizmetleri yerine getirmemizde desteklerini esirgemeyen devletimize, Ankara Büyükşehir Belediyemize, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞÜKKER EDİYORUM


Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal’da çalışmalardan dolayı emeği geçen tüm kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür etti. Ünsal, kaymakamlık olarak 2017 yılında yapılması planlanan yatırımlar hakkında muhtarlara ve katılan misafirlere bilgiler verdi.


YENİ YATIRIMLAR HAYIRLI OLSUN

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’da yaptığı konuşmada, “Bir önceki toplantıda alınan kararların titizlikle takip edilmesi ve imkanlar dahilinde yerine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni yatırımların ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Sarıeroğlu, hükümet olarak yatırımların artarak devam edeceğini ve bu konuda gerekli her türlü yardımın yapılacağını” ifade etti. Toplantı yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.




Geri Dön