19 / 04 / 2024

Ankara Elmadağ belediye yatırımları

Ankara Elmadağ belediye yatırımları

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Çubuk Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Beypazarı Belediyesi 6 ay kira almayacak!

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2021 Ocak-Haziran döneminde 6 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasında sona gelindi!

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, inşaatı hızla devam eden Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasının yıl sonunda açılacağını açıkladı.

Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Aşağı Yahyalar'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 958 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Elmadağ'daki 596 konut 2020 yılında teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elmadağ'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "596 konutu 2020 yılında teslim edeceğiz. 896 hak sahibi var. Hepsi geçerse 600 konut yapmış olacağız. Yetmezse öbürleriyle alakalı ilave konut yaparız, ekleriz." diye konuştu.

Ankara Haymana'ya millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Ankara Haymana Belediye Başkanı ve adayı Özdemir Turgut, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı projeleri anlattı. Turgut, Haymana millet bahçesi yapacaklarını söyledi.

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Ankara Elmadağ belediye yatırımları Haberi

Ankara Elmadağ belediye yatırımları
Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, ilçe kurum ve kuruluş yetkilileri ile belediye birim müdürleri katıldı.

YATIRIMLAR KONUŞULDU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantı Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’in açılış konuşması ile başladı. 2015 yılında yapılan muhtarlar toplantısında alınan karar ve sonuçların değerlendirilmesi, 2016 yılında yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi, ilçe genelinde yapımı yeni tamamlanan hizmetlerin sunumu, kentsel dönüşüm bilgilendirme, 2017 yılı yatırım programının sunumu ile devam etti. Başkan Gazi Şahin’in yaptığı sunumun ardından muhtarların görüş ve önerilerine yer verildi. Muhtarların yeni yıldaki talepleri değerlendirilerek toplantı sonuç tutanağına kayıtları alındı. Daha sonra kısa bir konuşma...