24 / 04 / 2024

Osman Zolan'ın 121 dev projesine tam not!

Osman Zolan'ın 121 dev projesine tam not!

Denizli'de trafik sorununu tarihe oluyor. 1 yılda hizmete girecek Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Köprülü Kavşağı, Çevre Yolu Bozburun Köprülü Kavşağı ve Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ulaşımda çığır açacak.



DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'm 121 dev projesinden oluşan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı'nda yer alan köprülü kavşak projeleri vatandaşlardan tam not aldı. Ulaşımdan, altyapıya, park ve yeşil alanlardan yüzme havuzlarına kadar kentin öncelikli ihtiyaçlarından oluşan milyonlarca liralık yatırım m 1 yü içinde tamamlanarak hizmete gireceği belirtilirken, kent ulaşımında çığır açacak köprülü kavşak projeleri ise Denizli trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak. Denizli'nin çehresini değiştirecek Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Köprülü Kavşağı, Çevre Yolu Bozburun Köprülü Kavşağı ve  Ankara  Yolu Köprülü Kavşağı 1 yıl içinde tamamlanarak hizmete girecek. 

DENİZLİ'NİN KALBİ OLACAK 

Denizlililerin yaşam standardını daha üst seviyelere taşıyacak söz konusu projeler bulundukları bölgenin de çehresini değiştirecek. İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Meydanı'nda yapılacak Üçgen Köprülü Kavşakları ile bölgedeki trafik akışının kesintisiz bir şekilde sağlanacağına dikkati çeken Başkan Zolan, "Eşsiz peyzaj düzenlemesiyle büyük beğeni toplayacak Üçgen Köprülü Kavşaklarımız şehir içi ve şehir dışı trafik akışını birbirinden ayırarak vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak. Üçgen 'deki yeşili korumakla birlikte, hiç beklemeden kesintisiz geçişi sağlamayı hedefliyoruz" dedi. 

Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Zeybek Kavşağı'nda yapılacak köprülü kavşak ile trafik akışı kesintisiz bir şekilde sağlanacak. Proje ile Dokuzkavaklar ve Sümer mahalleleri de güvenli bir şekilde birbirine bağlanacak. 

ÇEVRE Y0LU-BOZBURUN KÖPRÜLÜ KAVSAK

Ankara-İzmir Çevre Yolu üzerindeki Bozburun Mahallesinde yapılacak köprülü kavşak ile  İzmir  Bulvarı'ndaki trafik akışı, Bozburun Caddesi üzerinden Çevre Yolu'na bağlanacak. 

Ankara Bulvarı üzerinde inşa edilecek olan Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ile vatandaşlar Akhan'a gitmeden daha yakın bir mesafeden şehir merkezine dönüş imkanına sahip olacaklar. İzmir Bulvarı üzerinde 1. Sanayi ile 3. Sanayi bölgelerinin kesişiminde inşa edilecek olan Sanayi Köprülü Kavşağı ile sanayi siteleri arasındaki trafik akışı hız kazanacak. Bu, aynı zamanda ilk ard germe köprü olacak.


Star Ege


Geri Dön