20 / 04 / 2024

Osmangazi Mehmet Akif Mahallesi'nde yıkımlar başladı!

Osmangazi Mehmet Akif Mahallesi'nde yıkımlar başladı!

Osmangazi Belediyesi, mahallelere nefes aldıracak meydan ve yeşil alanları kazandırmak adına kamulaştırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mehmet Akif Mahallesinde yer alan 2 bina kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkıldı.



Osmangazi Belediyesi, mahallelere nefes aldıracak meydan ve yeşil alanları kazandırmak adına kamulaştırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yürütülen kamulaştırma çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Mahallesinde imar planlarında yeşil olarak görünen bölgede yer alan 2 bina kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkıldı. 


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yıkım çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar," Osmangazi'nin yenilenmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mehmet Akif Mahallemiz kaçak yapılaşmanın yoğun olduğu bir bölge. Burada imar planlarının uygulanmasıyla birlikte yeşil alan, meydan ve cami etrafının açılması konusunda yürüttüğümüz çalışmalar var. Bu çalışmalar kapsamında kamulaştırdığımız iki binanın yıkımını gerçekleştiriyoruz. Yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından kamulaştırma sonucu elde edilen alana meydan ve yeşil alan inşa edeceğiz. Vatandaşlarımız vakit geçirebileceği güzel bir sosyal donatı alanı olacak. Şimdiden Mehmet Akif Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun" diye konuştu. 


A Gazete


Geri Dön