26 / 04 / 2024

Oto World Asya Pendik teslim tarihi!

Oto World Asya Pendik teslim tarihi!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Has Şirketler Grubu tarafından Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen Oto World Asya Pendik teslim tarihi 2014 Aralık olarak belirlendi...



0 ve 2. el oto galerilerinin yer aldığı  Oto World Asya  Pendik projesi,  Has Şirketler Grubu  tarafından Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Projede toplamda 365 adet galeri yer alıyor.  Sabiha Gökçen Havaalanı'na 2 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede konumlandırılan Oto World Asya Pendik projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Oto World Asya Pendik projesinde; Oto aksesuar dükkanları, oto kuaförleri, bankalar, trafik müşavirleri, sigorta acenteleri ve kafe restoranlar yer alıyor.


Arsa alanının 22 bin 275 metrekare olarak belirlendiği Oto World Asya Pendik telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi.


Oto World Asya Pendik teslim tarihi! 


Oto World Asya Pendik teslim tarihi 2014 Aralık olarak belirlendi.


Metrekare birim fiyatının 3 bin 600 liradan başladığı projede bir çok ödeme seçeneği mevcut. Oto World Asya Pendik projesinde ister firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor, ister banka kredisi kullanılabiliyor.


Pendik Oto World Asya ulaşım;


Pendik Oto World Asya Telefon: 216 392 22 22 

Pendik Oto World Asya Web adresi: www.otoworldasya.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön