28 / 03 / 2024

Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değeri hesaplanacak!

 Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değeri hesaplanacak!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın mobil uygulamasına gelen yenilik ile Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değerleri hesaplanabilecek...



Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın mobil uygulamasında yeniliğe gidildi. Kullanıcılar artık Endeksa’nın hizmetlerine cep telefonlarından da kolayca erişebilecekler. 

Konut ve Arsa değerleri saniyeler içinde hesaplanabilecek

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa.com, mobil uygulamasında son teknolojilere uygun olarak yenilikler yaptı. Endeksa kullanıcıları artık mobil uygulama üzerinden bölge bazında tüm gayrimenkul piyasasının yanı sıra tüm stratejik verilere erişebilirken, Endeksa’nın sektör lideri Otomatik Değerleme Modeli ile konut veya arsalarının değerini saniyeler içinde hesaplayabilecek ve raporlayabilecekler. Ayrıca, kullanıcılar Endeksa Alarm ile belirledikleri bölge ve kriterlerde gayrimenkullere kolayca erişim sağlayabilecekler.

Emlak danışmanları için her şey daha da kolay

Mobil uygulama, Endeksa’nın emlak danışmanlarına özel olarak geliştirdiği yeni bir özelliğe de sahip. Endeksa üyesi emlak danışmanları artık mobil uygulama üzerinden müşterilerini ilgilendikleri bölge ile beraber kaydedebilecek ve Endeksa’nın bulduğu müşterilerinin isteklerine uygun portföyleri kendileri ile kolay bir şekilde paylaşabilecekler. 

 Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değeri hesaplanacak!

Gayrimenkulde dijital hayatımızın bir parçası olacak

Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, önceliklerinin her zaman kullanıcılarının ihtiyaçlarını dinlemek ve Endeksa’yı bu doğrultuda geliştirmek olduğuna dikkat çekerek, "İçinde bulunduğumuz süreç de gösteriyor ki, pek çok alanda olduğu gibi gayrimenkulde de dijital artık daha fazla hayatımızın parçası olacak. Biz de gayrimenkul sektörünün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamak için çalışıyoruz ve kullanıcılarımızın değişen ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yenilenen uygulamamız ile özellikle gayrimenkul profesyonelleri ve perakende sektöründe çalışan kullanıcılarımızın işlerini oldukça hızlandıracağız" diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü koronavirüsten nasıl etkilenecek?

Koronavirüsle gayrimenkulde dijital dönem başladı! 


Geri Dön