19 / 03 / 2024

Otomotiv üretimi duracak mı? Araba alacaklar dikkat!

Otomotiv üretimi duracak mı? Araba alacaklar dikkat!

Otomotiv sektörü uzmanı gazeteci Emre Özpeynirci, bütün otomotiv fabrikalarında bu hafta üretimin duracağını iddia etti. Özpeynirci, "Türkiye’deki tüm otomotiv fabrikaları bu hafta içerisinde açıklanan doğalgaz kaynaklı elektrik kesintileri ve devam eden tedarik problemleri nedeniyle üretimlerine ar



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından, doğalgaza dayalı elektrik santrallerine gaz verilememesi sebebiyle sanayi kuruluşlarına elektrik kısıtlaması yapılacağı açıklandı.

Otomotiv üretimi duracak mı? Araba alacaklar dikkat!

Sputnik News'te yer alan habere göre; karar sonrasında, Otomotiv sektörü uzmanı gazeteci Emre Özpeynirci, "Durum çok kötü. Türkiye’deki tüm otomotiv fabrikaları bu hafta içerisinde açıklanan doğalgaz kaynaklı elektrik kesintileri ve devam eden tedarik problemleri nedeniyle üretimlerine ara vereceklermiş" açıklamasını yaptı.

Peki Özpeynirci neler söyledi? İşte Özpeynirci'nin o açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön