24 / 04 / 2024

'ÖTV sıfırlanacak' diyen Kılıçdaroğlu'ndan ÖTV matrah düzenlemesi yorumu

'ÖTV sıfırlanacak' diyen Kılıçdaroğlu'ndan ÖTV matrah düzenlemesi yorumu

ÖTV matrah düzenlemesiyle bazı sıfır otomobillerde 70 bine kadar indirim gelirken, söz konusu kararın beklentilerin altında kaldığını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dikkat çeken bir yorumda bulundu.



ÖTV KARARINA CHP LİDERİ TEPKİ GÖSTERDİ
Söz konusu ÖTV kararını yetersiz bulan CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Düzenlemeyi yetersiz bulan CHP lideri, otomobil alacaklara seslenerek "Bay Kemal sözünü vermişti, biraz daha sabredeceksiniz, o kadar." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle;

"BİRAZ DAHA SABREDECEKSİNİZ, O KADAR"
"Araçlarda ÖTV konusunda ciddiye alınacak bi tarafları olmadığını bir kez daha ispatladılar. Biliyorum hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ama Bay Kemal sözünü vermişti, biraz daha sabredeceksiniz, o kadar."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön