25 / 04 / 2024

Özak GYO'dan İzmir Alsancak'a karma proje!

Özak GYO'dan İzmir Alsancak'a karma proje!

Firma: Özak GYO

Proje: Özak İzmir Alsancak Projesi

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin olması planlanılan projenin detayları henüz netleşmedi. Özak Alsancak Projesi toplam 264 bin 136 metrekare alana yayılacak.



Özak GYO İstanbul Avrupa Yakası'nda, Aydın- Didim'de, Antalya'da ve İzmir'de yeni projelerini geliştirmeye devam ediyor. Satışa henüz çıkarılmayan projelerde detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek.


Toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında hayata geçirilmesi planlanılan proje  İzmir  İl'i Alsancak İlçe'sinde inşa edilecek. Kesintisiz deniz manzarasına cephesi bulunacağı proje İzmir Limanı'nın arka tarafında yükselecek.


Şehrin merkezinde yer alacak olan Özak Alsancak Projesi metro istasyonuna, duraklara, Kordon Boyu’na, Cruise Limanı’na, Fuar Alanı’na ve iş merkezlerine yürüme mesafesinde inşa edilecek.


Karma proje olarak dizayn edilen proje içerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM gibi donatıların yer alması planlanıyor. Proje toplam 264 bin 136 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.


Merkez satış ofisi: İkitelli OSB Mah. 10.Cad No:7 / D:18 İkitelli – Başakşehir / İstanbul


Tel: 90 212 486 36 50

http://www.ozakgyo.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön