19 / 04 / 2024

Özak GYO'nun 2 projesinden 305 milyon TL'lik satış!

Özak GYO'nun 2 projesinden 305 milyon TL'lik satış!

Özak GYO projelerinden Özak Göktürk projesinde yaklaşık 281 milyon TL, Hayat Tepe projesinde ise yaklaşık 24 milyon TL tutarında satış işlemi yapıldı. 



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 40/3/ç maddesi kapsamında açıklama yaptı. 

Özak GYO'nun kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım, satım ve kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi kapsamında;  2020 yılı içerisinde şirket portföyünde yer alan taşınmazlardan Bulvar 216 ve 34 Portall Plaza'da yıllık yaklaşık 7,5 milyon TL+KDV sabit kira tutarında yeni kiralama sözleşmesi imzalandı ve Özak Göktürk projesinde yaklaşık 281 milyon TL+KDV, Hayat Tepe projesinde ise yaklaşık 24 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi gerçekleştirildi. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 40. maddesinin 3. fıkrasının ç bendi uyarınca; kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım, satım ve kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi kapsamında;  2020 yılı içerisinde Şirket portföyünde yer alan taşınmazlardan Bulvar 216 ve 34 Portall Plaza'da yıllık yaklaşık 7,5 milyon TL+KDV sabit kira tutarında yeni kiralama sözleşmesi imzalanmış olup, Özak Göktürk projesinde yaklaşık 281 milyon TL+KDV, Hayat Tepe projesinde ise yaklaşık 24 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi gerçekleştirilmiştir. 
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
 


Geri Dön