28 / 03 / 2024

Özak Hayat Tepe projesi satışa çıktı! 190 bin TL'ye 1+1 daire!

Özak Hayat Tepe projesi satışa çıktı! 190 bin TL'ye 1+1 daire!

Firma: Özak GYO

Proje: Özak Hayat Tepe

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Özak Hayat Tepe Bayrampaşa projesinin lansmanını müzisyen Tuluyhan Uğurlu’nun proje için yeniden düzenlediği besteleriyle gerçekleştirdi...



Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Şehrin merkezinde, modern insanın tüm ihtiyaçlarını karşılayan projemizi en uygun fiyatla sunuyoruz”  Özak GYO  Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, “ Eskiden lokasyon tek önemli kriterdi. Şimdi hem lokasyon, hem proje hem de fiyat çok önemli. Hayat Tepe bu üç unsurun birleştiği bir proje”  Özak Hayat Tepe  Bayrampaşa projesinde yer alan 546 dairenin dörtte birinin satışı gerçekleşti. Gayrimenkul sektörünün hızlı büyüyen ve güvenilir markalarından biri haline gelen ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), başarılı 34 Portall ve İşİstanbul gibi iş merkezlerinin ardından konut projesi Özak Hayat Tepe Bayrampaşa için kamuoyunun önüne çıktı. Farklı bakış açısını lansman töreninde de ortaya koyan Özak GYO, müzisyen Tuluyhan Uğurlu’nun proje için özel hazırladığı performans ile sunumunu gerçekleştirdi.


‘Eski İstanbul’un yeni yüzü Hayat Tepe’ sloganıyla gerçekleştirilen lansmanda konuşan Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık,  farklı iş yapma  biçimleriyle, yer aldıkları her sektörde olduğu gibi, gayrimenkul sektöründe de öncü olacaklarını söyledi. “ Önce ihtiyaçları tespit ediyoruz. Sonra buna yönelik çözümlerimizi sunuyoruz” diye konuşan Akbalık,  şehir merkezine doğru bir dönüş başladığına dikkat çekti. Akbalık, “Şehrin merkezinde, modern insanın tüm ihtiyaçlarını karşılayan projemizi en uygun fiyatla sunuyoruz. Bu proje, merkezi lokasyona dönüşün başlangıcı olacak. Kreş, spor salonu, yüzme havuzu, kafeterya, alışveriş merkezi gibi tüm sosyal ihtiyaçları karşılayacak alanlarımız mevcut” dedi.


Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk röportajı için tıklayın!


Özak Hayat Tepe basın toplantısı 1. bölüm için tıklayın!


Özak Hayat Tepe basın toplantısı 2. bölüm için tıklayın!


Özak Hayat Tepe basın toplantısı 3. bölüm için tıklayın!



Farklı projeler yolda

Ahmet Akbalık, Özak GYO olarak sadece konut projelerinde değil; turizm, rezidans, ticari gayrimenkuller ve cadde tipi alış veriş merkezi projelerinde de var olacaklarını açıkladı. İlk olarak Ataşehir Bulvar 216 projesi ve Balmumcu arazisinde çalışmaları tamamlayacaklarını söyleyen Akbalık, “ İstanbul dışında,  İzmir  ve Antalya kentlerini de mercek altına aldık. Farklı olabilme noktasında bizimle uyuşabilecek diğer kentlerdeki fırsatları da değerlendireceğiz”


Kentin merkezine dönüş

Projeye yönelik teknik ve mimari sunumu gerçekleştiren Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk,  araziyi satın aldıkları günden itibaren, “dün, bugün, yarın” teması üzerine bir kurgu yaptıklarını söyledi.  Mutluluğun mimarisi olarak tanımlanan üçgen mimari kullanılarak her bir metrekareden maksimum fayda sağlandığına dikkat çeken Coşkuntürk, “ Eskiden lokasyon tek önemli kriterdi. Şimdi hem lokasyon, hem proje hem de fiyat çok önemli. Hayat Tepe bu üç unsurun birleştiği bir proje. Birbirinin görüş açısını engellemeyen ve üçgen mimarisi sayesinde güneş ışığını her açıdan alabilen,  üç ayrı bloktan oluşan projemizin; dörtte birini sattık” dedi.  Coşkuntürk,  müşterilere 1700 metrekarelik kapalı sosyal alanın yanı sıra, “modern ve provence” olmak üzere iki farklı iç mekan seçeneği sunduklarına dikkat çekerek, “ 1+0’dan, 4+1’e kadar  5 ana temalı 15 farklı tipte daire seçeneğimiz var. Yüzde 1 KDV avantajı sunuyoruz. Fiyatlarımız 190 bin ile 980 bin lira arasında değişiyor. Farklı ödeme seçeneklerini de müşterilerimize sunacağız” diye konuştu. Coşkuntürk son olarak, toplam portföy değerlerinin 1.1 milyar Türk lirası olduğunu sözlerine ekledi.


www.hayattepe.com

0212 633 53 53


projeye sor



Geri Dön