18 / 04 / 2024

Özak Hayat Tepe Suites satışa çıktı!

Özak Hayat Tepe Suites satışa çıktı!

Firma: Özak GYO

Proje: Hayat Tepe Suites

ÖZAK GYO’nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki Hayat Tepe projesine kardeş geliyor. 66 daireden oluşacak yeni Hayat Tepe Suites projesinin satışına başlandı..



Deniz manzaralı terasında yer alacak havuzuyla gökyüzünde yüzme keyfi yaşatacak proje, ayrıca şehir merkezindeki konumuyla da tarihi kentin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alacak.  


ÖZAK GYO’nun konut projesi Hayat Tepe’nin yanına farklı ve yaşamı yeniden keyiflendirecek bir proje geliyor. Genç, dinamik, rahatına düşkün, hızlı ve özgür yaşayanların iş ortamından evine rahat dönüşünü sağlayabilecek bir lokasyonda tasarlanan  Hayat Tepe Suites  projesinin satışına başlandı. 


Özak Hayat Tepe Suites satışa çıktı!


Kampanyalarıyla, lokasyon avantajıyla fark yaratan Bayrampaşa’nın alışveriş vadisi içindeki Hayat Tepe projesi, yeni süit daireleriyle de sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. Hayat Tepe Suites projesi, 54’ü 1+1 ve 12’si 2+1 olmak üzere toplam 66 daireden oluşacak. 40 metrekare ile 72 metrekare arasında değişecek 5 farklı daire tipinin yer alacağı proje, şehrin merkezindeki lokasyonuyla iş yerine yakın ev arayan bekar ve yeni evli genç çiftlere, beyaz yakalılar ile yatırım yapmak isteyenlerin aranan adresi olmaya aday. Daire sahiplerine özgürce yaşam sunacak her türlü konforun ve altyapının düşünüldüğü Hayat Tepe Suites, şehrin merkezindeki lokasyonuyla da kentin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alacak.


Tarihi yarımada manzarasında havuz keyfi

Ayrıcalıklarıyla öne çıkacak Hayat Tepe Suites’in terasındaki havuzu, benzer projelerden ayrışmasını sağlıyor. Gökyüzünde havuz keyfi yaşatacak proje, aynı zamanda tarihi yarımada manzarasıyla da güzel bir peyzaj oluşturacak. Spor salonunda sağlıklı ve fit bir yaşamın fırsatı yakalanırken, sosyalleşme alanları ile de günün yorgunluğundan uzaklaşıp keyifli anlar yaşanabilecek. 


Özak Hayat Tepe Suites satışa çıktı!


Merkezi lokasyonu sayesinde şehrin her noktasına özel araç veya  toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşım sağlanabilecek projenin bir başka özelliği de alışveriş merkezlerine ve metroya yürüme mesafesinde olması. Proje ayrıca yüksek kalite anlayışı ve artan yatırım değeriyle de dikkat çekiyor.  


Telefon: (0212) 633 53 53

Web Adresi: www.hayattepe.com


projeye sor



Geri Dön