25 / 04 / 2024

Özderici GYO bağımsız denetim firmasını seçti!

Özderici GYO bağımsız denetim firmasını seçti!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçtiğini açıkladı. 



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından KAP'a yapılan yazılı açıklamada Bağımsız Denetim Firmasının seçimi hakkında açıklama yapıldı. 

Özderici GYO'nun bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in" ilgili hükümleri uyarınca 2018 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, Genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine katılanların oy birliği ile karar verildi. 

KAP Açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 02.04.2018 tarihinde yapılan toplantısında ; Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in" ilgili hükümleri uyarınca 2018 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, Genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön