26 / 04 / 2024

Özdilek AVM 5 Eylül'de açılacak!

Özdilek AVM 5 Eylül'de açılacak!

İstanbul Özdilek Alışveriş Kompleksi’nin içinde bir otel, iş merkezi ve AVM yer alacağı bilgisini veren Özdilek, toplam 750 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi. AVM’nin 5 Eylül’de açılacağını belirtti...



Levent'te Metrocity, Zorlu, Kanyon gibi alışveriş merkezlerinin tam ortasına Özdilek AVM'yi açmak için gün sayan Hüseyin Özdilek, "Bu bölgede 300 bin beyaz yakalı measi yapıyor" dedi.


Anadolu'daki alışveriş merkezi (AVM) yatırımlarına hız veren Özdilek, İstanbul’daki dev kompleks için gün sayıyor. Levent’te Kanyon, Zorlu, Metro City gibi iddialı AVM’lere rakip olmaktan korkmadıklarını belirten Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, bölgede hâlâ nitelikli yatırıma ihtiyaç olduğunu belirtti. Özdilek, “Levent’teki bu üçgen, büyük plazaların bulunduğu, 300 bin beyaz yakalının mesai yaptığı bir alan. Bölge hepimize yeter.  Biz de bunu vereceğiz” dedi. 


WYNDHAM OTEL'LE ANLAŞTI


İstanbul Özdilek Alışveriş Kompleksi’nin içinde bir otel, iş merkezi ve AVM yer alacağı bilgisini veren Özdilek, toplam 750 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi. AVM’nin 5 Eylül’de açılacağını anlatan Özdilek, “Sadece Özdilek bordrolu bin kişi istihdam edilecek. Diğer markaların istihdamıyla rakam 2 bine çıkacak” dedi. Özdilek, otel kısmında Ramada’nın lüks markası Wyndham Grand’le anlaştıklarını ifade ederek, “Otel temmuzun ilk yarısında açılacak" bilgisini de verdi.  


Akşam Gazetesi 


Geri Dön