18 / 04 / 2024

Özdilek AVM nerede

Özdilek AVM nerede

Türkiye genelinde 485 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan dokuz AVM'si olan Özdilek, bu AVM'lerde 993 milyon TL'lik bir ciroyu yönetiyor.

Özdilek, İstanbul’a 700 milyon dolarlık projeyle geldi!

Özdilek’in 700 milyon dolar yatırım yaptığı Özdilek Park AVM, River Plaza ve Wyndham Grand otelinden oluşan karma projesi kapılarını açtı. Proje şirketin İstanbul’daki ilk yatırımı.

Özdilek AVM 5 Eylül'de açılacak!

İstanbul Özdilek Alışveriş Kompleksi’nin içinde bir otel, iş merkezi ve AVM yer alacağı bilgisini veren Özdilek, toplam 750 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi. AVM’nin 5 Eylül’de açılacağını belirtti...

Özdilek AVM, 12. yaşını kutladı!

İşletme Müdürü Hakan Büyükmanav, "Yerli sermaye ile kurulan İzmir'in en büyük perakende hizmet noktası olan Özdilek AVM, yeni yılda da ziyaretçilerine cazip fırsatlar sunmaya devam edecek" dedi.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Peyami Ömer Özdilek nerede okudu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı?

Peyami Ömer Özdilek kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Peyami Ömer Özdilek’in hayatı...

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

'Mudanya Özdilek AVM'nin yapı kayıt belgesi hukuksuz' iddiası!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Myrleia Antik Kenti'nde inşa edilen Özdilek AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanılarak alınan yapı kayıt belgesinin, hukuken geçerli olmadığı iddia edildi.

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

Özdilek AVM nerede Haberi

Özdilek AVM nerede

Bursa'da kurduğu küçük havlu dükkanını ev tekstili sektörünün en önemli oyuncularından biri haline getiren Hüseyin Özdilek, son dönemde sanayinin yanı sıra AVM işine yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Türkiye genelinde 485 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan dokuz AVM'si olan Özdilek, bu AVM'lerde 993 milyon TL'lik bir ciroyu yönetiyor. 


Geçen yıl eylül ayında Levent'te Özdilekpark AVM'yi açan grup, yaklaşık bir yıldır tamamen bu projeye odaklanmış durumdaydı. AVM’nin altyapısını oturtan grup, yeni projelere start vermeye hazırlanıyor.


Önümüzdeki üç yılda yaklaşık 150 milyon dolarlık yatırım planlayan Özdilek, 2016 sonunda Bursa'da 60 bin metrekare büyüklüğünde bir AVM açmaya hazırlanıyor. 


2015'te reel olarak yüzde 12, yeni şubelerle yüzde 20 büyüyeceklerini söyleyen Özdilek Perakende Operasyonları Genel Müdürü Sertaç Ünal, "2016 sonunda Bursa'da açacağımız AVM'de ortalama 150 mağaza bulunacak ve...