20 / 04 / 2024

Özdilek AVM, 12. yaşını kutladı!

Özdilek AVM, 12. yaşını kutladı!

İşletme Müdürü Hakan Büyükmanav, "Yerli sermaye ile kurulan İzmir'in en büyük perakende hizmet noktası olan Özdilek AVM, yeni yılda da ziyaretçilerine cazip fırsatlar sunmaya devam edecek" dedi.




15 Kasım 2001 tarihinde İzmirli ziyaretçilerine kapılarını açan Özdilek AVM, 12'nci yaşını kutluyor. İşletme Müdürü Hakan Büyükmanav, "Yerli sermaye ile kurulan İzmir'in en büyük perakende hizmet noktası olan Özdilek AVM, yeni yılda da ziyaretçilerine cazip fırsatlar sunmaya devam edecek" dedi. 


3.5 milyon ziyaretçi

Cafe, restoran, mağaza ve market bölümleri ile hizmet sunan merkezin yılda 3.5 milyon ziyaretçi ağırladığına dikkat çeken Büyükmanav, 12 yıldır İzmirlilere koşulsuz müşteri memnuniyeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, bunca yıl boyunca Özdilek'e gösterdikleri ilgiden dolayı İzmirlilere teşekkür ettikleri söyledi. 12. yıl coşkusunu birlikte kutlamak için herkesi Özdilek'e davet eden Büyükmanav, doğum gününe özel birçok markada sürpriz indirimlerin olacağını belirtti.


Online alışveriş

Özdilek Holding'in 1971 yılında Bursa'da çıktığı hizmet yolculuğuna bugün Türkiye'de 8 alışveriş Merkezi, 6 hipermarket, 2 konsept mağaza ve 31 ev tekstil mağazasıyla devam ettiğini söyleyen Büyükmanav şöyle devam etti: 

"Koşulsuz müşteri memnuniyeti politikasıyla sürdürdüğümüz hizmet anlayışımız ve kaliteden ödün vermeyen iş planlarımızla 2013 senesini de beklentilerin üzerinde karşılamayı öngörüyoruz. Grubumuzun İzmir'de bulunan Otel ve AVM yatırımının yanı sıra Temmuz ayının ortalarında başlayan www.ozdilekteyim.com online alışveriş sitesini aktif hale getirdik. Kısa sürede Özdilek ziyaretçilerinin benimsediği sitemiz Narlıdere, Balçova, Güzelbahçe, Alsancak ve Karabağlar bölgelerine hizmet veriyor. Sitede gıdadan, kişisel bakıma, züccaciyeden taze gıda ürünlerine kadar 15 bin çeşit ürünü bulmak mümkün. Ayrıca 30 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz servis imkanı sağlıyoruz. Yakın zamanda tüm  İzmir  ilçelerine götürmeyi planladığımız girişimimiz İzmirliler tarafından çok sevildi. Ayrıca 2013 yılının ilk aylarından itibaren Özdilek marketlerde kendi ürettiğimiz etleri satıyoruz. Bursa Yenişehir'de 950 dönüm arazi üzerine kurulan Tabiat Tarım Besi Çiftliği'nde yetiştirilen büyükbaşların etleri gıda güvenliğine uygun olarak marketlerimizde satışa sunuluyor. Tüm bunların yanısıra sosyal sorumluluk ve kültürel etkinliklerle yaşayan bir merkez olmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 89. yılına özel 10. Cumhuriyet Çocukları resim yarışmamıza sadece İzmir değil, Ege Bölgesi'nden yoğun katılım oldu." 


Yeni Asır


Geri Dön