18 / 04 / 2024

Park Afyon AVM 10 Eylül'de açılacak!

Park Afyon AVM 10 Eylül'de açılacak!

Afyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdiği, Afyonkarahisar'ın en büyük ve şehir merkezindeki ilk alışveriş merkezi olan Park Afyon, 10 Eylül'de açılıyor.



Kiralamasını, konsept planlamasını ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye'nin üstlendiği Ajfyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdiği, Afyonkarahisar'ın en büyük ve şehir merkezindeki ilk alışveriş merkezi olan Park Afyon, 10 Eylül'de açılıyor. 45 bin m2 kiralanabilir alana sahip. yaklaşık 160 mağazadan oluşan projede aralarında Boyner, CarrelourSA, Cinemaximum, H&M, Burnmet, Network ve Ipekyol'un da bulunduğu 60'a yakın marka Afyonlularla İlk kez buluşacak. 


1.150 ARAÇLIK OTOPARKI VAR 


Park Afyon'da ulusal ve uluslararası moda markalan, çok katlı mağaza, hipermarket, teknoloji market, çocuk eğence merkezi, buz pisti, sinema ve 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanının yanı sıra yerel ve dünya mutfağından lezzetler sunan seçkin kafe ve restoranlar ile 1 150 araçlık otopark da yer alıyor. ECE Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, Afyon Girişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aktan ve Afyon Girişim A.Ş. yetkililerinin katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı düzenlenecek.


Afyon Yenigün Gazetesi


Geri Dön