27 / 04 / 2024

Özdilek Center'dan 2 bin 500 kişiye iş!

Özdilek Center'dan 2 bin 500 kişiye iş!

Bugün kapılarını açan Özdilek Center, AVM, iş merkezi ve otelden oluşuyor. Projede 2 bin 500 kişi istihdam edilecek. Hüseyin Özdilek, Bursa ve Afyon'da da yatırımları olduğunu söyledi



Özdilek'in İstanbul'daki ilk yatırımı olan Özdilek Center bugün kapılarını açtı. 


Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 140 mağazanın yer aldığı AVM, 32 katlı otel ve 33 katlı plazadan oluşan üçlü karma projede yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edileceğini söyledi. 

GYO olarak halka açılmak için planlar yaptıklarını dile getiren Özdilek, Bursa'da konut, Afyon'da ise otel yatırımını hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı. 


İŞ DÜNYASININ UĞRAK YERİ 


Özdilek Center, Özdilek Park İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşuyor. 140 mağazanın yer aldığı AVM'de Özdilek'e ait hipermarket, mağaza ve sinema birimleriyle yaklaşık 500 kişi istihdam edilecek. Projedeki diğer mağazalarda da yaklaşık bin 500 kişi görev alacak. Otel ve iş merkezi ile birlikte toplamda 2 bin 500 kişiye istihdam sağlanmış olacak. 


Hüseyin Özdilek, "İstanbul'un en hareketli bölgelerinden biri olan Levent, iş ve yaşam merkezleriyle her gün binlerce kişiyi ağırlıyor. Burada yaşam hiç durmuyor ve bölge ulaşım kolaylığıyla da özellikle iş insanlarının uğrak yerleri arasında yer alıyor" dedi. Özdilek, projelerinin 3 kilometrekarelik alanda yer alan yerleşik nüfusla 500 bin, 5 kilometrekarelik alanda ise 1 milyon 100 bin kişiye ulaştığını söyledi. 


OTELİMİZ İŞ DÜNYASININ YILDIZI OLACAK


Hüseyin Özdilek, projedeki 5 yıldızlı, 389 odalı ve birçok konferans salonu bulunan Wyndham Grand İstanbul Levent otelinin yerli ve yabancı iş dünyasının yıldızı olacağını söyledi. Özdilek, "Ayrıca yaklaşık 3 bin beyaz yakalı çalışanı ağırlayacak en yeni teknolojilerle inşa ettiğimiz River Plaza da bölgedeki iddialı yatırımlardan biri oldu. AVM'mizde ise ziyaretçilere 140 marka ve farklı damak tatları için özel yiyecek-içecek bölümleri sunuyoruz" şeklinde konuştu.


Sabah




Geri Dön