19 / 03 / 2024

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.



Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy ile ilgili açıklamalarda bulundu. Lüksü yeniden yorumladıklarını belirten Kuzu, sektör adına sıra dışı bir projeye imza attıklarını söyledi.

Tarihi kampanyaya destek

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, Türkiye'nin güçlü ekonomisine destek vermek için tarihi kampanyaya dahil olduklarını açıklayan Kuzu, "Ülkemizin geleceğine inanarak harekete geçilen tarihi kampanyaya projemizle dahil olduk. 31 Ekim'e kadar sürecek kampanya kapsamında SeaPearl Ataköy'de yüzde 10 indirim avantajı sunuyoruz" açıklamasında bulundu.

Konut stokları eriyecek

Konut almak için en uygun zaman olduğunu söyleyen Kuzu, "Kampanyanın süreceği 2 aylık sürecin sonunda 10 milyar lira ciro elde edileceğini ve 10-12 bin konutun satılacağını, stokların eriyeceğini öngörüyorum. Ülke ekonomimize değer katacak kampanya ile konut almanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. 
 


Geri Dön