19 / 04 / 2024

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.



Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini paylaştı. Ev dekorasyonunu sade bir şekilde yaptığını açıklayan Ulusoy, 'Çok fazla para harcamak iyi bir dekorasyon yapmak anlamına gelmiyor. Ev benim için yuva demek, önemli olan içinde kendini mutlu hissetmek. Bu yüzden keskin çizgilerde olan altın, gümüş, varak benzeri tasarımlar değil de daha sıcak hissettiren tasarımları seviyorum' dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, evinde en sevdiği alanın yatak odası olduğunu belirten Ulusoy, 'Çok az uyuyan bir insanım, bu yüzden evde olduğum zamanlarda en çok yatak odasında vakit geçiriyorum. Orası benim kozam. Duamı orada ediyorum, filmimi orada izleyip, odamda müzik dinliyorum. Evin diğer alanlarında çok fazla vakit geçiren biri değilim ama evime çok iyi bakıyorum. Çok titizim ve asla evimde sigara içilmesine izin vermiyorum' şeklinde konuştu.

Burada yaşayacak

Yurt dışında birçok global markayla iş birliği yaptığını ve yeni projeler için İtalya ve New York'a gideceğini anlatan Ulusoy, 'Türkiye ve diğer ülkeler arasında bir köprü kuruyoruz. Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım, burada çalışıp, burada kazanıp, burada yaşlanacağıma eminim' diyerek sözlerine devam etti.

 


Geri Dön