26 / 04 / 2024

QNB Finansbank evini değiştiren konut kredisi!

QNB Finansbank evini değiştiren konut kredisi!

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi ürünü dahilinde eski konutun satılmasını beklemeden yeni konut için ekspertiz değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor...



QNB Finansbank ipotek yaparak eski konutun satışı gerçekleşmeden önce yeni konutun ekspertiz değerinin yüzde 100’üne kadar konut kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Böylece beğenilen yeni konutu almak için eski konutu satmayı beklemeye gerek kalmıyor. Ayrıca Finansbank konut satışından sonra yapılan ara ödeme kapsamında erken ödeme cezası uygulamıyor.

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; Evini Değiştirene Konut Kredisi kapsamında Finansbank 180 aya kadar vade seçeneği uyguluyor. Ayrıca yeni konutun ekspertiz değerinin tamamına kadar konut kredisi kullandıran QNB Finansbank ödeme planı doğrultusunda mevcut konutu istenilen zaman ve koşulda satılabilmesi fırsatını sunuyor.

Finansbank Konut Kredisi Faizleri

QNB Finansbank Evini Değiştirene Konut Kredisi ürünü için 120 aya kadar olan vade seçeneklerinde yüzde 2.42 faiz oranı sunuyor. 120-180 ay arası vadelerde ise yüzde 2,6 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor.

Konut Kredisi Hesaplama

Finansbank’tan ilgili konut kredisi ürünü dahilinde 120 ay vadeli 250 bin TL tutarında konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme miktarı 6 bin 414 TL oluyor. Kredinin 120 ay sonunda toplam geri ödemesi ise 769 bin 680 TL ye karşılık geliyor.


Geri Dön